![](https://www.hpdetijd.nl/wp-content/uploads/2024/06/pexels-valeriya-1123260-930x465.jpg)
bron: pexels
Natuurwijn is vooral een hype
Hippe barretjes die oranje wijnen schenken, authentieke winkeltjes waar de prijzen van wijnflessen met witte stift op de hals zijn geschreven − Randstedelijk Nederland wordt er inmiddels door overspoeld. Een belangrijke reden hiervoor: de enorme populariteit van natuurlijk geproduceerde wijn. Toch klinkt er ook kritiek vanuit de wereld van de vinologie. Is natuurwijn voornamelijk een modegril?
Ja
![](https://www.hpdetijd.nl/wp-content/uploads/2024/06/Scherm%C2%ADafbeelding-2024-06-18-om-13.38.06.png)
Tobias Camman, wijnimporteur bij Chatobi en auteur van verschillende kookboeken
Waarom bent u het eens met de stelling?
Paywall
Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 5 euro per maand.
Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.
Kies een lidmaatschap