Spring naar de content

Effectief zakelijk online? Dit zijn de must haves!

Wanneer je ondernemer bent kun je er vandaag de dag niet meer omheen; de online wereld. Of je nu je social media up-to-date houdt of je bankzaken en je belastingaangifte doet.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Het wereldwijde web is here to stay. Daarom is het ook goed om als ondernemer jezelf te voorzien van de beste en meest effectieve middelen. Alleen dán kun je echt goed online je ding doen. Daarom hier op een rij de echte must haves op het gebied van online zaken doen. Lees snel verder en investeer erin.  

Het beste van het beste van dit moment

Wanneer je bijna toe bent aan een nieuwe telefoon of gewoon heel erg van gadgets houdt, dan is het aan te raden om te overwegen om de iPhone 16 te kopen. Deze telefoon is namelijk echt het beste van het beste van wat er op de markt komt dit najaar. September is inmiddels traditiegetrouw de maand dat merken nieuwe lanceringen doen, en ook dit jaar lijkt dit bij Apple weer het geval. Van het uiterlijk tot het innerlijk van de telefoon krijgen een flinke upgrade, maar er is meer wat in het oog springt. Met name de implementatie van AI is vooruitstrevend. Dit zorgt ervoor dat foto’s van nóg betere kwaliteit zijn en dat de telefoon nog efficiënter met bijvoorbeeld spraakherkenning te bedienen is. Dus investeer hierin en ga voor de nieuwste iPhone, het gaat zich uiteindelijk terugbetalen in effectiviteit. Het is echt weer een iPhone die zijn gelijke niet kent en dus meer dan het geld waard. 

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee

Handen vrij 

Combineer je iPhone direct met de nieuwste iPods die er op de markt zijn, namelijk de iPods 3. Dit zijn iPods die je niet voelt, maar perfect werken. Je kan ermee communiceren terwijl je ook andere dingen doet. Dat is fijn om als druk bezette ondernemer in één keer door te kunnen gaan. Want als ondernemer is het natuurlijk tevens belangrijk dat je altijd bereikbaar bent, minstens zo belangrijk is om betrouwbaar over te komen naar klanten. 

Goed getrackt 

Veel ondernemers zijn ook veel op weg, zowel in binnen- als buitenland. Het is dan ook belangrijk om goede spullen te hebben, maar óók om deze spullen niet te verliezen. Om dit te voorkomen, is het aan te raden om trackers te gebruiken. Deze kunnen ervoor zorgen dat je spullen niet kwijtraken en dat je gegevens goed beschermd zijn. Dus maak ook in dit opzicht effectief gebruik van de online kwaliteiten en gebruik trackers. Deze kunnen er net voor zorgen dat je nooit meer spullen kwijt bent en als dat wel het geval is, je ze ook snel weer terugvindt. Als ondernemer kun je er niet meer omheen, je moet hoe dan ook digitaal bezig en bereikbaar zijn. Zorg ervoor dat je de spullen hebt en de technologieën goed inzet. Er is veel gaande dus houd dit in de gaten en maak er gebruik van. Ontwikkelingen als het Internet of Things en AI kunnen veel voor je betekenen en er wellicht voor zorgen dat jij nog effectiever bent in wat je doet.  

Inschrijven nieuwsbrief

Met uw donatie steunt u de onafhankelijke journalistiek van HP/De Tijd. Word donateur of word abonnee, al vanaf €5 per maand.