Spring naar de content
bron: pexels

Natuurwijn is vooral een hype

Hippe barretjes die oranje wijnen schenken, authentieke winkeltjes waar de prijzen van wijnflessen met witte stift op de hals zijn geschreven − Randstedelijk Nederland wordt er inmiddels door overspoeld. Een belangrijke reden hiervoor: de enorme populariteit van natuurlijk geproduceerde wijn. Toch klinkt er ook kritiek vanuit de wereld van de vinologie. Is natuurwijn voornamelijk een modegril?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Jan Pieter Jansen

Ja

Tobias Camman, wijnimporteur bij Chatobi en auteur van verschillende kookboeken

Waarom bent u het eens met de stelling?

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 5 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap

Met uw donatie steunt u de onafhankelijke journalistiek van HP/De Tijd. Word donateur of word abonnee, al vanaf €5 per maand.