Spring naar de content

Wat zijn de beste tassen voor een formele look?

Wanneer je een specifiek beroep uitoefent, hoort daar meestal ook een bepaalde kledingstijl bij. Je zult niet snel een zakenman in zijn spijkerbroek en sneakers tegenkomen, tenzij het natuurlijk buiten werktijd is.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Ondanks de groeiende populariteit van de “casual chic” look, zijn er grenzen. Helaas wordt de tas vaak over het hoofd gezien en krijgt deze weinig tot geen aandacht. Het is gewoonweg niet gepast om een keurig pak te dragen en vervolgens met een rugzak op te komen dagen. Gelukkig is er een enorm scala aan tassen beschikbaar voor de formele look, dus hebben wij een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet. Wist je namelijk dat het zowel acceptabel als praktisch mogelijk is om zowel een tote bag als een rugtas te dragen? Zorg er wel voor dat de kleuren passen en dat de tas er verfijnd uitziet.

Attaché koffer

Een attaché koffer biedt niet alleen een praktische oplossing voor het veilig opbergen van belangrijke documenten en waardevolle spullen, maar geeft ook een formele uitstraling aan elke zakelijke professional. Met zijn strakke ontwerp en luxueuze afwerking is de attaché koffer de ultieme accessoire voor de serieuze zakenman of -vrouw. De attaché koffer is al decennialang een statussymbool voor succesvolle zakenmensen over de hele wereld. Het simpele, maar elegante ontwerp straalt verfijning en professionaliteit uit. Of je nu naar een belangrijke vergadering gaat of op zakenreis bent, het dragen van een attaché koffer zorgt ervoor dat je direct serieus genomen wordt. Overigens kun je ook prima een ander type tas aanschaffen wallabag.nl voor naar je werk. Belangrijk is dat je goed kijkt wat past binnen de richtlijnen.

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee

Aktetas

Een aktetas is een onmisbaar accessoire voor wie een formele en professionele uitstraling wil creëren. Het toevoegen van een aktetas aan je outfit kan een gevoel van elegantie en stijl toevoegen, terwijl het tegelijkertijd ook praktisch en functioneel is. Bij het kiezen van een aktetas is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de capaciteit van de tas – moet hij groot genoeg zijn voor al je spullen? Ook het comfort van de tas is van belang, vooral als je hem dagelijks gebruikt. Kies dus voor een tas met een verstelbare schouderriem of handvatten die prettig in de hand liggen.

Welke tas past het beste bij een formele baan?

Een formele baan vereist een professionele uitstraling, inclusief de keuze van je tas. Maar welk type tas is het meest geschikt voor zo’n setting? In dit artikel bekijken we verschillende opties en helpen we je de perfecte tas te vinden die past bij jouw formele baan. Voor de mensen die dagelijks hun laptop meenemen naar het werk, zijn stijlvolle en praktische laptoptassen een ideale keuze. Kies voor een tas gemaakt van hoogwaardig leer of waterbestendig materiaal om je laptop veilig en droog te houden. Let op extra vakken en compartimenten voor het organiseren van je documenten en andere benodigdheden. Met een luxe uitstraling en voldoende functionaliteit maak je zeker indruk op kantoor.

Met uw donatie steunt u de onafhankelijke journalistiek van HP/De Tijd. Word donateur of word abonnee, al vanaf €5 per maand.