Spring naar de content

Koop je rijk! 49 chique bespaartips

Pijnlijk maar waar. De economische malaise treft ook mensen met een beter gevulde beurs. Daarom: 49 chique bespaartips. Want geld moet rollen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Ricci Scheldwacht, Jan Smit

December is een dure maand. De feestdagen plegen een forse aanslag op uw portemonnee. Het regent acceptgiro’s – de krant, de tennisvereniging, de ANWB, verzekeraars: allemaal willen ze geld zien. En dan zijn er nog de goede doelen waaraan u niet ontkomt.

Oké, u verdient redelijk. Toch heeft ook u steeds meer moeite rond te komen. Sterker, aan het eind van de maand staat u dikwijls rood. Of dat zo blijft? U heeft er een hard hoofd in. Gas en elektra worden volgend jaar weer duurder, de premies voor de zorgverzekering gaan omhoog, terwijl uw inkomen nauwelijks toeneemt – u bent al blij als u de inflatie kunt bijhouden. Niet getreurd. HP/De Tijd helpt u door deze financieel donkere dagen. Om te beginnen met ¤1,10 korting op dit bespaar- en bewaarnummer (¤2,50 in plaats van de reguliere ¤3,60). 

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 5 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap

Met uw donatie steunt u de onafhankelijke journalistiek van HP/De Tijd. Word donateur of word abonnee, al vanaf €5 per maand.