Spring naar de content

Smullen in Spanje

Zeg maar ‘non’ tegen Frankrijk: nieuwsgierige koks gaan nu naar Spanje voor hun inspiratie. En vinden daar gegeleerde spinkrab met dragon en crème van spinkrabkuit, en een eitje op puree van pommes rattes en bouillon van rode paprika. Op pad met Robert Kranenborg en Alain Caron. ‘Ik word gek!’

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Ronald Hoeben

‘Dit is echt een perfécte fritot van kabeljauw in een bierbeslag, héél mooi gedaan,” zegt Robert Kranenborg bewonderend, “niet te vet en de cuisson is precies goed.”  

“Dit is ook top,” meldt Alain Caron. “Ik heb hier een coeur de laitue met een farce van lamszwezerik. Doet het trouwens ook heel goed naast deze Samontano.”

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 5 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap

Met uw donatie steunt u de onafhankelijke journalistiek van HP/De Tijd. Word donateur of word abonnee, al vanaf €5 per maand.